Precisiedraaien en frezen voor de instrumentatie industrie, medische en fijnmechanische industrie in kleine, grote en middelgrote series, is de kernactiviteit van ZME. ZME stelt zich ten doel een uiterst betrouwbare voorraad houdende toeleverancier te zijn. Efficiënt, manarm, just in time, concurrerend en toch in Nederland zijn daarbij speerpunten.

https://www.zme.nl/nl/

Wij zijn Erwin de Graaf en Mark Tamboer en vormen samen een jong en dynamisch bedrijf. Hiervoor werd de basis al gelegd in 1995. Jarenlang hebben wij binnen de spuitgietbranche onze kennis en ervaring opgedaan. In 2017 hebben we de handen ineen geslagen en zijn ons eigen bedrijf GT-Tooling gestart.

De basis binnen ons bedrijf is de aanmaak van aluminium matrijzen voor een diversiteit aan producten en aantallen tot zo’n 50.000 stuks, maar tevens kunnen wij u adviseren en begeleiden met uw vraag m.b.t het produceren van kunststof producten.

Afhankelijk van uw vraag kunnen wij u de kunststof producten leveren, of een spuitgietmatrijs waarmee er geproduceerd kan worden bij een partij van uw eigen keuze. Onze kracht is niet alleen onze vakkennis en transparante werkwijze, maar ook de persoonlijke benadering. Vanzelfsprekend bent u van harte uitgenodigd om contact op te nemen voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. 

/https://gt-tooling.nl/