Nieuws
20 juli Vacature coördinator LOB

De Leidse instrumentmakers School is op zoek naar een: Coördinator LOB (loopbaan oriëntatie en -begeleiding) (0,7 - 0,8 fte) 

De LiS is een onafhankelijke MBO vakschool voor precisietechniek. De school leidt al meer dan 100 jaar instrumentmakers op: vakmensen die innovatieve precisie-instrumenten voor de wetenschap en industrie maken. Tijdens de opleiding leren studenten om nauwkeurige instrumenten te bedenken, ontwerpen en bouwen met behulp van diverse machines, zowel handbediende als volautomatische.

De LiS heeft 45 personeelsleden, waarvan 39 onderwijsgevende en 6 ondersteunende medewerkers. De LiS heeft ruim 300 studenten en de ambitie om te groeien naar 400 studenten.  

Op dit moment is de LiS bezig met het invoeren van een nieuw Kwalificatiedossier met een daarbij nieuw behorend programma. De LiS wil investeren in onderwijs op maat en de specifieke begeleiding die daarbij hoort. Dat vraagt een andere manier van begeleiden. De LiS vindt het belangrijk dat studenten meer zicht krijgen op hun kwaliteiten, mogelijkheden en drijfveren. We hebben steeds meer te maken met verschillende beginsituaties van studenten. We zoeken iemand die de begeleiding/coaching van studenten concreet vorm kan geven samen met het onderwijsgevend personeel.

Kijk voor meer informatie naar de volledige vacature: https://www.lis.nl/over-ons/vacatures