Nieuws
10 september Beleef vandaag 10 september de Nationale Opening van het mbo-jaar online!

Vandaag opent minister-president Mark Rutte het nieuwe mbo-jaar 2020-2021. Samen met minister van OCW Ingrid van Engelshoven, MKB-NL-voorzitter Jacco Vonhof en oud-mbo’er en rapper Typhoon is hij aanwezig op de Nationale Opening mbo-jaar 2020-2021 in Zwolle.

Met de Zwolse scholen Cibap, Deltion, Landstede en Zone.college laten we op innovatieve en interactieve wijze aan heel Nederland zien hoe megabelangrijk het mbo is. Vanaf 15.00 uur is de Nationale Opening live te volgen via de livestream op youtube.com/ditismbo.

De mbo-scholen in Nederland leiden samen bijna een half miljoen mbo-studenten op voor beroepen die vitaal zijn voor onze samenleving en economie. Tijdens de Nationale Opening op 10 september staan onder andere minister-president Mark Rutte, minister van Onderwijs Ingrid van Engelshoven en de voorzitter van MKB Nederland Jacco Vonhof stil bij het belang van het mbo.

 

 

 

 

 

Volgend bericht 11 september “Maak er ook in deze bijzondere tijden een mooi jaar van.” Vorig bericht 31 augustus Update corona