Cursus materiaalkunde

Overal waar je kijkt, zie je metaal. Om die onderdelen te kunnen ontwerpen en maken heb je veel kennis nodig over het gedrag van metaal. Waarom scheurt materiaal tijdens het buigen of lassen? Waarom roest het of juist niet? Of er nu ontworpen, gelast, verspaand, vervormd of gemonteerd wordt: in de gehele metaalverwerkende industrie krijg je hier mee te maken. Als je metaalkunde begrijpt, dan begrijp je ook waarom metaal zich op een bepaalde manier gedraagt.

Metaalkunde is het mooiste vak ter wereld! Een lastig onderwerp om te leren, maar wel erg interessant en vooral erg nuttig. Metaalverwerkende bedrijven staan te springen om medewerkers met veel metaalkundige kennis. Deze cursus is de eerste stap en een mooie basis om de kennis rondom dit vak te verhogen.

Deze cursus, een samenwerking tussen de LiSECP en CRAFT Education, wordt u aangeboden als thuiswerkcursus met hulp op afstand plus (HOA+). HOA+ kenmerkt zich door uitgebreide online en offline begeleiding. Zo starten we de cursus met een bijeenkomst waarbij het leersysteem wordt uitgelegd. Daarnaast bieden we 4 momenten van een half uur aan voor individuele begeleiding door ervaren docenten van de LiS en bieden we de mogelijkheid om je tot 4 keer aan te melden voor online leersessies waarbij een LiS docent direct beschikbaar is voor vragen over de stof.

Investering

De HOA+ cursus vergt een investering van €840 exclusief BTW.

Inbegrepen bij deze cursus:

  • Lesboek
  • Startbijeenkomst op de LiS met opstartgarantie
  • 4x individuele hulp op afstand via de online omgeving (chat, of via video meeting room) te plannen in overleg met de LiS docent
  • 4x online groepsbijeenkomst waarbij vragen direct gesteld kunnen worden aan de ervaren docenten van de LiS.

Starten

De startbijeenkomst zal plaatsvinden in oktober (precieze datum zal begin september bekend gemaakt worden). De georganiseerde online groepsbijeenkomsten zullen plaatsvinden van oktober tot en met januari.

Inschrijven

Inschrijven voor deze cursus kan via deze link.