LiS Academy

Cursus materiaalkunde

Overal waar je kijkt, zie je metaal. Om die onderdelen te kunnen ontwerpen en maken heb je veel kennis nodig over het gedrag van metaal. Deze online cursus met hulp op afstand kenmerkt zich door uitgebreide online en offline begeleiding.

Waarom scheurt materiaal tijdens het buigen of lassen? Waarom roest het of juist niet? Of er nu ontworpen, gelast, verspaand, vervormd of gemonteerd wordt: in de gehele metaalverwerkende industrie krijg je hier mee te maken. Als je metaalkunde begrijpt, dan begrijp je ook waarom metaal zich op een bepaalde manier gedraagt.

Metaalkunde: het mooiste vak ter wereld!

Een lastig onderwerp om te leren, maar wel erg interessant en vooral erg nuttig. Metaalverwerkende bedrijven staan te springen om medewerkers met veel metaalkundige kennis. Deze cursus is de eerste stap en een mooie basis om de kennis rondom dit vak te verhogen.

Deze cursus wordt u aangeboden als thuiswerkcursus met hulp op afstand plus (HOA+). HOA+ kenmerkt zich door uitgebreide online en offline begeleiding.  

Samenwerking
Deze cursus is een samenwerking tussen de LiS, ECP en CRAFT Education

Investering

€840,- exclusief BTW. Dit is inclusief:

  • Lesboek
  • Startbijeenkomst op de LiS met opstartgarantie
  • 4x individuele hulp op afstand (via de online omgeving)
  • 4x online groepsbijeenkomst (met mogelijkheid om vragen te stellen aan de ervaren docenten van de LiS)

Starten

De startbijeenkomst vindt plaats in oktober (exacte datum wordt in september bekend gemaakt). De online groepsbijeenkomsten vinden plaats van oktober t/m januari.

Inschrijven