LiS Academy

Cursus technisch tekening lezen

Een technische tekening lezen. Het lijkt simpel maar dat is het zeker niet. Dé basis voor iedereen die ermee te maken heeft is kennis rondom de regels van een technische tekening. Daarnaast is het visualiseren van een 2D tekening naar 3D en andersom ook zeker iets wat niet onderschat dient te worden.

Deze cursus, een samenwerking tussen de LiS, ECP en CRAFT Education, wordt u aangeboden als online cursus met hulp op afstand plus (HOA+). HOA+ kenmerkt zich door uitgebreide online en offline begeleiding. Zo starten we de cursus met een bijeenkomst waarbij het leersysteem wordt uitgelegd. Daarnaast bieden we 4 momenten van een half uur aan voor individuele begeleiding door ervaren docenten van de LiS en bieden we de mogelijkheid om je tot 4 keer aan te melden voor online leersessies waarbij een LiS docent direct beschikbaar is voor vragen over de stof.

Investering

De HOA+ cursus vergt een investering van €840 exclusief BTW.

Inbegrepen bij deze cursus:

  • Lesboek
  • Startbijeenkomst op de LiS met opstartgarantie
  • 4x individuele hulp op afstand (via de online omgeving)
  • 4x online groepsbijeenkomst (met mogelijkheid om vragen te stellen aan de ervaren docenten van de LiS)

Starten

De startbijeenkomst zal plaatsvinden in oktober (precieze datum zal begin september bekend gemaakt worden). De georganiseerde online groepsbijeenkomsten zullen plaatsvinden van oktober tot en met januari.

Inschrijven