LiS Academy

Cursus vorm & plaats toleranties

Vorm- en plaats toleranties. Iedereen in de werktuigbouwkunde kent ze wel. Maar wat betekenen ze nu precies? Dit leer je in de cursus Vorm- en plaats toleranties.

Vorm- en plaats toleranties. Iedereen die te maken heeft met technische tekeningen kent ze wel: De lastige te begrijpen tekens op een technische tekening. Deze cursus geeft je inzicht in de verschillende vorm- en plaats toleranties en helpt je te begrijpen hoe je deze op tekening moet interpreteren. Dit zorgt ervoor dat je beter weet hoe je een bepaalde vorm-, slag-, richting- of plaatseis kunt vervaardigen of meten. Ook helpt het een werkvoorbereider of calculator met het inschatten van de impact die een bepaalde eis heeft op de maakbaarheid en dus de prijs van een product.

Deze cursus, een samenwerking tussen de LiS, ECP en CRAFT Education, wordt u aangeboden als online cursus met hulp op afstand plus (HOA+). HOA+ kenmerkt zich door uitgebreide online en offline begeleiding. Zo starten we de cursus met een bijeenkomst waarbij het leersysteem wordt uitgelegd. Daarnaast bieden we 2 momenten van een half uur aan voor individuele begeleiding door ervaren docenten van de LiS en bieden we de mogelijkheid om je tot 2 keer aan te melden voor online leersessies waarbij een LiS docent direct beschikbaar is voor vragen over de stof.

Investering

De HOA+ cursus vergt een investering van €840,- exclusief BTW.

Inbegrepen bij deze cursus:

  • Lesboek
  • Startbijeenkomst op de LiS met opstartgarantie
  • 4x individuele hulp op afstand via de online omgeving (chat, of via video meeting room) te plannen in overleg met de LiS docent
  • 4x online groepsbijeenkomst waarbij vragen direct gesteld kunnen worden aan de ervaren docenten van de LiS.

Starten

De startbijeenkomst zal plaatsvinden in oktober (precieze datum zal begin september bekend gemaakt worden.) De georganiseerde online groepsbijeenkomsten zullen plaatsvinden van oktober tot en met januari. 

Inschrijven

Inschrijven voor deze cursus kan via deze link.