1-daagse cursussen Draaien en Frezen

Voor wie en waarom

Voor iedereen die de basisbeginselen en/of meer geavanceerde mogelijkheden van conventioneel draaien en/of frezen willen ervaren.

De basiscursus draaien (1 dag) en de basiscursus frezen (1 dag) bieden vele praktische aanwijzingen en overdracht van vaardigheden op het vlak van basisinstellingen van een draaibank / een freesmachine, opspannen van materialen, bewerkingsstappen, werken met verschillende materialen en materiaaleigenschappen en natuurlijk veilig werken met draaibanken / freesmachines.

De cursus draaien voor gevorderden (1 dag) en de cursus frezen voor gevorderden (1 dag) bieden aanwijzingen en overdracht van vaardigheden op het vlak van bijvoorbeeld schroefdraad, kopsteken, indirect / direct verdelen, hol en bol frezen, meervoudige kamers etc. op basis van intensieve begeleiding van LiS-docenten. Er zijn per cursusdag maximaal 8 cursusplaatsen beschikbaar. Op volgorde van inschrijving worden cursisten geplaatst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cursusprogramma*

9:00 uur – Ontvangst

9:30 uur – Start

12:30 uur – Lunchpauze

13:30 uur – Vervolg van de cursus

16:30 uur – Einde van de cursus

* Wijzigingen voorbehouden


Data en plaats

Zaterdag 16 november 2019

§  Basiscursus Draaien

§  Cursus Draaien voor Gevorderden

Zaterdag 14 december 2019

§  Basiscursus Frezen

§  Cursus Frezen voor Gevorderden

Cursuslocatie: LiS, Einsteinweg 61, 2333 CC Leiden.

De cursus wordt gegeven in het Nederlands.


Investering

De cursus vergt een investering van € 350,- exclusief BTW (prijsstelling 2019). Voor onderwijsinstellingen geldt een speciaal tarief: € 250,- exclusief BTW (prijsstelling 2019). Inbegrepen in deze prijs: practica gegeven door vakmensen van de LiS, deelnamecertificaat, cursusmap, materiaal en lunch.

Contact

Voor vragen en/of opmerkingen over inschrijven kunt u contact opnemen via e-mail: molster@lis.nl.

Inschrijfvoorwaarden

De inschrijfvoorwaarden van LiS Academy van toepassing. Klik hier om deze voorwaarden te raadplegen. Anders dan de inschrijfvoorwaarden, kan de betaling plaatsvinden nadat LiS Academy een factuur heeft opgestuurd naar uw organisatie.

Inschrijven

 

Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen en te retourneren aan de heer Frank Molster via e-mailadres molster@lis.nl.