Aanmelden

Ontwikkel je technische talent op de Leidse instrumentmakers School

Ben je enthousiast geraakt en zie jij jezelf als een echte Lisser, meld je dan nu aan middels het aanmeldformulier.

Na aanmelding word je uitgenodigd voor de intakeactiviteiten. Deelname aan de intakeactiviteiten is verplicht om toegelaten te worden tot de LiS. De verplichte intakeactiviteiten zijn gericht op het met elkaar onderzoeken of onze opleiding goed bij je past. Heb je een goed beeld van het vak Research Instrumentmaker, van de zwaarte van de opleiding en van welke competenties vooral van belang zijn?

De verplichte intakeactiviteiten 2019-2020 bestaan uit een meeloopdag en een informatieavond. Indien er sprake is van een ondersteuningsbehoefte vindt er een derde (verplichte) intakeactiviteit plaats in de vorm van een intakegesprek met de zorgcoördinator. Bij de informatieavond wordt de aanwezigheid van je ouders/verzorgers zeer op prijs gesteld. 

Data en tijden van de verplichte intakeactiviteiten waar jij (en je ouders/verzorgers) voor worden uitgenodigd na aanmelding:

meeloopdagen van 8.15 tot 16.45 uur

woensdag 21 november 2018 (vol)

donderdag 24 januari 2019 (vol)

dinsdag 2 april 2019

informatieavonden van 18.30 tot 21:00 uur

woensdag 28 november 2018 (vol)

donderdag 31 januari 2019 (vol)

dinsdag 9 april 2019

 

 

Studentenreisproduct aanvragen

Sinds 1 januari 2017 kunnen ook mbo’ers onder de 18 gebruikmaken van het studentenreisproduct. Met het studentenreisproduct kun je gratis of met korting reizen met het openbaar vervoer van en naar je opleiding. Dit betekent dat jij nu bij de keuze voor een MBO studie of ­stage geen rekening meer hoeft te houden met de reiskosten.

Wat jij moet weten: ga jij komend schooljaar een voltijd BOL­ opleiding doen? Dan kun je het Studentenreisproduct aanvragen. Op onderstaande website krijg je uitleg over de voorwaarden en natuurlijk praktische informatie over het aanvragen. Aanvragen is trouwens niet verplicht: misschien reis je (bijna) nooit met het openbaar vervoer en heb je het studentenreisproduct helemaal niet nodig.

Wil je meer informatie? klik op de link Studentenreisproduct aanvragen