Studenten

Studenten Welzijnsweek
13-17 november 2023

Ontspan, ontmoet en ontwikkel

Wil je weten hoe je kunt werken aan je vitale zelf? Zodat je minder stress ervaart, zowel op persoonlijk vlak als tijdens je drukke studie? Doe dan mee aan de Studenten Welzijnsweek van 13 t/m 17 november 2023. Op de LiS hebben we een leuk programma gemaakt voor alle LiS-studenten die willen werken aan hun welzijn of er graag voor open staan. We sluiten de Welzijnsweek af met een gezellige borrel met als thema We Socialize. Deze borrel is voor zowel LiS-studenten als studenten van de andere mbo-scholen, hbo's en universiteit in Leiden. Iedereen is welkom! 

Smoothies (1)
Studenten lopen buiten
Yoga mannen en vrouwen
Groep mensen

De welzijnsweek is een initiatief van de Universiteit Leiden, Hogeschool Leiden, ROC Mondriaan, MBORijnland, de LiS en de Gemeente Leiden.

Welzijnsprogramma LiS

Maandag 13 november, 12.30-13.30 uur
WHY LIFE IS NOT SMOOTH
Dat ervaart iedereen wel eens in meer of mindere mate. We nodigen je uit om daarover met elkaar in gesprek te gaan. Waar? Bij onze smoothiebar op de begane grond. Want wie houdt er nou niet van smoothies?
 

Dinsdag  14 november, hele dag door
FRIS EN FRUITIG!
Fruit voor alle LiS-studenten gedurende de hele dag/week. Eet jij graag een appel of ben je niet zo gek van fruit ? Ga met elkaar in gesprek over het belang van goede voeding en hoe lekker dat is.


Donderdag 16 november, 12.00-12.45 uur
WALK & TALK
Verzet je zinnen en wandel mee met wandelcoach Nicole van Alder en andere studenten. Lekker even uitwaaien en voor je het weet voer je hele leuke gesprekken onderling. 
Schrijf je in LiS-studenten!

Vrijdag 17 november 08.00-09.00uur
Technisch YOGA
Dat yoga goed is voor lichaam en geest weet iedereen. Maar wist je ook dat Raya Yoga een positieve invloed heeft op je brein waardoor betere prestaties en minder ziekteverzuim bereikt kunnen worden. Wil jij meer te weten komen over het nut en de kracht van yoga en meditatie? Neem de proef op de som bij een professionele yogadocent. Word bewust van de talloze mogelijkheden om niet alleen je lichaamshouding te verbeteren maar ook je geestelijke grenzen te verleggen.
Ook ervaren yoga deelnemers zijn van harte welkom. Je hoeft alleen een handdoek mee te nemen, voor matjes wordt gezorgd. Schrijf je in LiS-studenten!

En om 15.00 uur
WE SOCIALIZE! Drinks (no alchohol) & Bites en
Brainstormsessie nieuwe studentenvereniging voor alle mbo'ers in Leiden
Locatie: Leidse instrumentmakers School (LiS), Einsteinweg 61, Leiden
Kom gezellig (gezond) borrelen op de LiS! We starten om 15.00u. Zowel LiS-studenten als studenten van andere Leidse mbo-, hbo-opleidingen en studenten van de Universiteit Leiden zijn van harte welkom om met elkaar in gesprek te gaan! Let op: studenten van de LiS worden verzocht zich aan te melden voor de borrel, externe studenten hoeven zich niet aan te melden. 
Naast de borrel kun je van 15.30-16.30u aansluiten bij de Brainstormsessie over een nieuwe studentenvereniging voor alle mbo'ers in Leiden. Deze sessie is een initiatief van  de LiS en het ROC Mondriaan. Heb je leuke ideeën, kom dan langs in lokaal  B0.20 (begane grond op de LiS), we kijken  uit naar je komst en suggesties!
Friday November 17, 15.00 hrs - WE SOCIALIZE!
All students of mbo, hbo students in Leiden and students of the Universiteit Leiden: please join our LiS-students during this relaxing event. You are all welcome! No registration for this activity is needed by these students. Our address is Einsteinweg 61, Leiden, see route map on our website.

1696530705020 b26dfe24 571e 45ab 8abd 3973279956dc 1

Gezamenlijke activiteiten

Tijdens de Welzijnsweek kun je ook meedoen met de gezamelijke activiteiten die worden georganiseerd door de andere onderwijsinstellingen in Leiden. Deze staan nog niet online. Via onderstaande button kun je t.z.t. het programma bekijken en je inschrijven.