Studenten

Lidmaatschap studentenorganisatie

Stap 1 Voorwaarden

  • Je volgt de mbo niveau 3 of 4 opleiding tot (research)instrumentmaker aan de Leidse instrumentmakers School (LiS) én bent lid van de Studentenraad van de LiS of andere vorm van medezeggenschap, bestuur of studentenorganisatie.

Jouw leeftijd en/of je recht hebt op een basisbeurs heeft geen invloed op jouw mbo-studentenfonds aanvraag. 

Is bovenstaande voorwaarde niet voor jou van toepassing? Ga dan terug naar de webpagina Studentenfonds en maak opnieuw jouw keuze tussen de diverse aanvragen. Lukt dit niet of twijfel je? Neem dan contact op met Studentenzaken via studentenzakenlis@lis.nl.

Stap 2 Indienen van de aanvraag

Om in aanmerking te komen voor ondersteuning vanuit het mbo-studentenfonds is het een vereiste enkele gegevens aan te leveren bij de afdeling Studentzaken van de Leidse instrumentmakers School. Download het aanvraagformulier en stuur deze ingevuld en ondertekend retour naar studentzakenlis@lis.nl.

Stap 3 Beoordeling van de aanvraag

Nadat je het digitale aanvraagformulier uit stap 2 hebt ingevuld en ingestuurd, wordt deze beoordeeld. Je kunt binnen vier weken een reactie van Studentzaken verwachten. Heb je in de tussentijd nog vragen? Neem dan contact op via studentzakenlis@lis.nl.