Nieuwsbericht

Nieuwe Bazen op de LiS 

Links Naomi en rechts Stacey met  achteraan Technische Onderwijs Assisent Boudewijn Kuipers van de LiS

Nieuwe Bazen op de LiS


Vandaag hebben basisschoolleerlingen Stacey en Naomi (12 j) ervaren hoe het is om de Baas te zijn van de LiS. Deze ene dag namen zij het roer over van directeur-bestuurder Stef Vink. Allereerst gingen zij in gesprek met iemand van het ministerie van OCW en vervolgens spraken ze de voorzitter van de examencommissie . Als klap op de vuurpijl mochten de Bazen ook glasblazen, nadat ze eerst even hadden gecheckt of de docent wel goed kon lesgeven. Tot slot testten de dames in het mechatronica lokaal of de 3D printers nog wel goed werkten door het maken van een LiS blauwe octopus. Die kwamen er prachtig uit en werden gelijk in de tasjes van de dames gestopt.

Vrij om te doen wat je wilt
Aan het eind van de dag gaven Noami en Stacey aan een leuke dag te hebben gehad, leuker dan ze in eerste instantie dachten. Ze vinden de LiS een leuke school waar je heel vrij bent om creatieve, mooie, nieuwe en moderne dingen te maken. De dames gaven nog een tip mee: maak de studentenkantine wat gezelliger door meer aan de muur te hangen en kussentjes op de stoelen te doen!

Ware leiders
Stef complimenteerde de Bazen dat ze de LiS zo goed hadden geleid en beloofde ze dat als ze later ooit nog eens advies nodig hebben over hun studie of baankeuze ze altijd met Stef kunnen appen of mailen.

Extra kansen
Lijkt het je ook leuk om met jonge scholieren in contact te komen en wil je ze helpen en stimuleren om hun talenten te ontdekken? Meld je dan aan bij JINC. Wie weet krijg je als Baas ook nieuwe inzichten mee waar je nog nooit bij hebt stilgestaan.