Bedrijven

Stage en contractwerk

Bij de LiS kunt u terecht voor stagiaires. Ook kunnen onze studenten voor u een betaalde opdracht uitvoeren, onder begeleiding van onze docenten.Deze werkzaamheden zijn ondergebracht bij ons leerbedrijf LiS Engineering.

Beroepspraktijkvorming (BPV) 

De beroepspraktijk van de (research)instrumentmaker (stage) vormt het uitgangspunt voor het leerproces van de studenten op de LiS. De LiS werkt samen met 500 erkende leerbedrijven in binnen- en buitenland om studenten zo goed mogelijk voor te bereiden op hun toekomst. Gedurende de opleiding vindt er een continue wisselwerking plaats tussen leren en werken. Dat wordt ook wel de beroepspraktijkvorming oftewel BPV genoemd. Lees meer

Bent u geïnteresseerd in stagiaires van de LiS? Neem dan contact op met onze BPV-coördinator Thijs Pernot. Ook als u nog geen leerbedrijf bent, maar dat graag wilt worden:

LiS Engineering voor industrie en wetenschap

LiS Engineering is een onderdeel van de LiS. LiS Engineering ontwikkelt en maakt fijnmechanische instrumenten in opdracht voor industrie en wetenschap (contractwerk). LiS-studenten werken aan deze opdrachten onder begeleiding van professionele docenten.