Over ons

Kom naar onze Inspiratieavond!

Bart van Poelgeest

Kom naar de Inspiratieavond 28 maart 2024

Heb je werk liggen dat je graag wilt afmaken? Of wil je inspiratie opdoen en meer machine-uren maken? Kom dan naar onze inspiratieavond op de LiS, donderdag 28 maart 2024. Studenten, alumni, LiS-medewerkers en genodigden zijn van harte welkom tussen 17:00 tot 20:30 uur. We starten de avond met een hapje & drankje in onze studentenkantine van 17.00-17.45 uur.

Openstelling Utopa werkplaats
Tijdens de inspiratieavond kan er weer gewerkt worden in de Utopa werkplaats. Alle machines staan tot ieders beschikking om te werken aan eigen (school)projecten. Heb je iets nodig in de werkplaats of behoefte aan hulp/advies, vermeld dit op het aanmeldformulier dat je t.z.t onderaan deze pagina kunt invullen.
Let op: Te allen tijden dienen de werkplaatsvoorschriften te worden gevolgd en moet er op een veilige en verantwoorde manier gewerkt worden. Wederom is de capaciteit beperkt en geldt vol = vol. 

Programma
De voorbereidingen zijn in volle gang om een leuk en goed programma in elkaar te zetten voor deze avond. Het programma wordt begin maart hier bekend gemaakt.

Gewoon een gezellige avond
Natuurlijk kan je tijdens deze avond ook gewoon even rondkijken en bijpraten met studenten en vakgenoten. Iedereen is van harte welkom! 

Aanmelden Utopa en workshops
Wil je komen? Leuk! Meld je wel van tevoren aan. het aanmeldformulier wordt net als het progamma begin maart hier geplaatst.
NB: iedereen die komt,wordt verzocht zich aan te melden via het formulier, ook gasten (sprekers, workshopbegeleiders, alumni, studenten en personeelsleden LiS). Mocht je echter pas op de dag zelf besluiten te komen, geen probleem, je bent van harte welkom. Je kunt je dan echter niet meer aanmelden voor het eten en sommige workshops (met beperkte ) capaciteit zitten misschien al vol.

Aanmelden hapje & drankje
Wil je een hapje mee eten? Gezellig! Meld je wel even aan via het formulier. Doe je dit niet dan kan je niet meer mee eten, tenzij er eten over blijft. Check dit bij het buffet rond 17.45/18.00 uur in de studentenkantine (begane grond).

Nog vragen?
Heb je nog inhoudelijke vragen over de Utopa en het programma (workshops) mail dan naar docent Bart Schouten.
Voor vragen over het hapje & drankje, stuur een mail naar info@lis.nl.

Volgende Inspiratieavond

Kun je 28 maart niet? Niet getreurd, donderdag 16 mei 2024  organiseren we weer een inspiratieavond.

Overige inspiratieavonden studiejaar 2023/-24

Donderdag 20 juni 2024