Over ons

Kom naar onze Inspiratieavond!

Bart van Poelgeest

Kom naar de Inspiratieavond 20 juni 2024

Heb je werk liggen dat je graag wilt afmaken? Of wil je inspiratie opdoen en meer machine-uren maken? Kom dan naar onze inspiratieavond op de LiS, donderdag 20 juni 2024. Studenten, alumni, LiS-medewerkers en genodigden zijn van harte welkom tussen 17:00 tot 20:30 uur. We starten de avond met een hapje & drankje in onze studentenkantine van 17.00-17.45 uur.

Openstelling werkplaats
Tijdens de inspiratieavond kan er deze avond gewerkt worden alleen in de OW basis werkplaats. In de UTOPA werkplaats vinden examens plaats waardoor deze op de inspiratieavond niet open kan zijn. Alle machines staan tot ieders beschikking om te werken aan eigen (school)projecten. Heb je iets nodig in de werkplaats of behoefte aan hulp/advies, vermeld dit op het aanmeldformulier dat je t.z.t onderaan deze pagina kunt invullen.
Let op: Te allen tijden dienen de werkplaatsvoorschriften te worden gevolgd en moet er op een veilige en verantwoorde manier gewerkt worden. Wederom is de capaciteit beperkt en geldt vol = vol. 

Programma 

Deze inspiratieavond zal bestaan uit: Werken in de OW basis, een workshop draadvonken en spelletjes met de studentenraad doen. Interesse? schrijf je dan in via dit aanmeldformulier 

Gewoon een gezellige avond
Natuurlijk kan je tijdens deze avond ook gewoon even rondkijken en bijpraten met studenten en vakgenoten. Iedereen is van harte welkom! 

Aanmelden werkplaats en/of workshops
Wil je komen? Leuk! Meld je wel van tevoren aan via deze link 

NB: iedereen die komt,wordt verzocht zich aan te melden via het formulier, ook gasten (sprekers, workshopbegeleiders, alumni, studenten en personeelsleden LiS). Mocht je echter pas op de dag zelf besluiten te komen, geen probleem, je bent van harte welkom. Je kunt je dan echter niet meer aanmelden voor het eten en sommige workshops (met beperkte ) capaciteit zitten misschien al vol.

Aanmelden hapje & drankje
Wil je een hapje mee eten? Gezellig! Meld je wel even aan via het formulier. Doe je dit niet dan kan je niet meer mee eten, tenzij er eten over blijft. Check dit bij het buffet rond 17:45 uur in de studentenkantine (begane grond).

Nog vragen?
Heb je nog inhoudelijke vragen over de werkplaats en het programma mail dan naar info@lis.nl
Voor vragen over het hapje & drankje, stuur een mail naar moolhuysen@lis.nl.

Volgende Inspiratieavond

Kun je 20 juni niet? Niet getreurd, vanaf studiejaar 2024-2025 staan er weer nieuwe inspiratieavonden op het programma.