Over ons

Kom naar onze Inspiratieavond!

Kom naar de Inspiratieavond 1 juni

In de maand mei opent de LiS weer haar deuren voor studenten, alumni en medewerkers tijdens de Inspiratieavond en wel op
donderdag 1 juni 2023 van 17:00 tot 20:30 uur. Deze avond zal aansluiten op het alumni-symposium (zie homepage).

Openstelling Utopa werkplaats
Tijdens deze inspiratievolle avond staan weer alle faciliteiten in de Utopa werkplaats tot ieders beschikking om te werken aan eigen projecten of om wat extra machine-uren te maken. 
Let op: werken in de Utopa werkplaats is alleen mogelijk voor studenten vanaf semester 3. Te allen tijden dienen de werkplaatsvoorschriften te worden gevolgd en moet er op een veilige en verantwoorde manier gewerkt worden. Wederom is de capaciteit beperkt en geldt vol is vol.

Presentatie Natuurkunde Projecten
Semester 6 studenten zullen deze avond hun natuurkunde projecten tonen in de hal op de begane grond. Kom kijken!

Gewoon een gezellige avond
Natuurlijk kan er tijdens de inspiratieavond ook gewoon even rond gekeken worden en een babbeltje worden gemaakt met medestudenten, personeel en alumni. Iedereen is van harte welkom!

Aanmelden
Wil je komen? Leuk! Meld je dan wel even aan via onderstaande button. Let op: dit geldt alleen voor studenten en het personeel van de LiS! Mee eten is helaas niet meer mogelijk, de deadline voor aanmelden is verstreken. 

Alumni worden verzocht zich aan te melden via de button op de homepage! Wilt u als alumnus tijdens de Inspiratieavond in de Utopa werkplaats werken en heeft u specifieke behoeften, stuur dan een mail naar schouten@lis.nl. Aanmelden voor het buffet is tevens  niet meer mogelijk voor alumni.

Andere data
Kun je 1 juni niet. Niet getreurd, 29 juni organiseren we ook een inspiratieavond.