Overzicht

Nieuwsberichten

LiSsers verwelkomen hun nieuwe directeur-bestuurder Stef Vink

01-06-2021

Dinsdag 1 juni hebben de medewerkers van de LiS hun nieuwe directeur-bestuurder Stef Vink mogen verwelkomen op zijn eerste werkdag in Leiden.

Lees meer

Wordt onze Destin Landelijk Ambassadeur MBO 2021?

15-05-2021

Maandag 17 mei om 17.00u is het zover! Dan vindt de 20ste editie van het Ambassadeursgala MBO'ers Pakken Aan! plaats. Tijdens dit online event wordt onze Destin Pieters en 69 andere finalisten feestelijk in de spotlights gezet en wordt bekend gemaakt wie zich een jaar lang Landelijk Ambassadeur van het MBO mag noemen. Wil je Destin toejuichen? Dat kan.

Lees meer

“Bij de LiS worden de leerlingen bijna uit de schoolbanken getrokken door bedrijven”

07-05-2021

Dat er veel vraag is naar stagiaires en afgestudeerden van onze school blijkt wel uit het Het Financieele Dagblad over het Leiden Bio Science Park. 

Lees meer

Stef Vink nieuwe directeur-bestuurder LiS

Per 1 juni 2021 is de heer S.J.B. (Stef) Vink benoemd tot directeur-bestuurder van de Leidse instrumentmakers School.

Lees meer

Nieuwe datum cursus draaien en cursus frezen

De afgelopen maanden is gebleken dat wij op een verantwoorde wijze praktijkonderwijs kunnen verzorgen met inachtneming van geldende coronamaatregelen.

Op zaterdag 12 juni zal LiS Academy weer een cursus draaien én een cursus frezen verzorgen.

Inschrijven kan op de website van LiS Academy.

Lees meer

Wisselen studentenreisproduct

Door de coronamaatregelen maak je nu waarschijnlijk niet veel gebruik van je studentenreisproduct. Maar ga je er straks weer gebruik van maken en reis je dan liever met een ander abonnement?

Lees verder

Destin Pieters zet spotlights op LiS in campagne ‘Mbo’ers Pakken Aan!

Donderdag 8-4 wordt al weer de tweede online aflevering uitgezonden van de landelijke campagne Mbo’ers Pakken Aan! 42 mbo-studenten, waaronder onze eigen LiSser, vierdejaarsstudent Destin Pieters, gaan met elkaar de strijd aan voor de titel Landelijk Ambassadeur mbo.

Lees verder

Onderzoeksopdracht LUMC

Wil je weten aan welke mooie opdrachten studenten van de LiS werken? En hoe je als mbo-opgeleide researchinstrumentmaker een bijdrage kunt leveren aan wetenschappelijk onderzoek? Lees dan het verhaal van het LUMC over de ontwikkeling en certificering van de probe.

Lees verder
12