Overzicht

Nieuwsberichten

Studiekeuze? Kom naar de mbo-opleidingenmarkt 6 en 7 oktober

21-09-21

Heb je interesse in techniek, werk je graag met je handen en wil je mooie dingen maken? Bezoek dan onze stand op de mbo-opleidingenmarkt in de Hooglandse Kerk in Leiden woensdag 6 en donderdag 7 oktober. 

Lees meer

Oud-LiSser Nikki van der Zouw is de Vakvrouw Metaal van het jaar

16-09-21

Oud-LiSser en alumna Nikki van der Zouw, directeur van ZME Fijnmechanisch Atelier, is de Vakvrouw Metaal van het jaar geworden! Dat werd woensdag bekend gemaakt tijdens de Metaaldagen in Den Bosch. De LiS feliciteert Nikki met deze mooie erkenning!

Lees meer

'Mbo'ers zijn van het grootste belang voor Nederland'

04-09-21

Koning Máxima opende afgelopen vrijdag officieel het nieuwe mbo-studiejaar 2021-2022. In haar toespraak benadrukte zij het belang van mbo-studenten voor Nederland.

Lees meer

Succesvolle introductie eerstejaarsstudenten

02-09-21

De introductieweek van de eerstejaarsstudenten is succesvol verlopen. Op het programa stonden onder meer een spelletjesdag op het strand in Katwijk, kennismaken met de stad Leiden en een bootcamp. 

Lees meer

De LiS feliciteert oud-LiSser Jetze Plat met zijn 3e gouden medaille!

02-09-21

Een droom komt uit voor onze oud-LiSser en handbiker Jetze Plat. Na de triathlon en tijdrit wint hij ook goud in de wegrace. Wat een topprestatie! 

Lees meer

Pakketten gereedschap en veiligheidsmiddelen verstuurd

02-09-21

De pakketten met gereedschap en veiligheidsmiddelen zijn verstuurd naar onze eerstejaarsstudenten. De verwachting is dat zij deze donderdag 1 of vrijdag 2 september  zullen ontvangen.

Lees meer

Introductie eerstejaars van start

31-08-21

Vanochtend kwam ze binnendruppelen, onze eerstejaars studenten op de LiS! Met knetterende muziek werden ze opgewacht door ouderejaarsstudenten en welkom geheten! 

Lees meer

Koningin Máxima opent op 3 september het mbo-jaar 2021-2022

27-08-21

Voor de vierde maal gaat het nieuwe mbo-jaar van start met een grandioze Nationale Opening en wel op 3 september 2021 bij Yuverta in Houten. Niemand minder dan Hare Majesteit Koningin Máxima zal het nieuwe mbo-jaar openen

Lees meer