Overzicht

Nieuwsberichten

De LiS op TV

24-03-2023

Vrijdag 24 maart 2023 zal LiS-student Savanna van Proosdij aan tafel zitten bij de TV-talkshow hosts Khalid & Sophie op NPO 1 om samen met minister Dijkgraaf en andere mbo-studenten te praten over het mbo.

Lees verder

Geslaagde open dag 11 maart

11-03-2023

Wat hebben we weer een leuke open dag gehad op de LiS! Vele scholieren kwamen met hun familieleden een kijkje nemen op onze mooie vakschool.

Lees verder

Inspirerende 'Beugelschroefmaathouder'

02-02-2023

Dinsdag 31 januari vond er weer een inspirerende avond plaats op de LiS. Onze eerstejaarsstudenten presenteerden in het bijzijn van hun ouders, broers/zussen hun eerste eigen ontworpen Beugelschroefmaathouder (semester 1 project).

Lees verder

1e jaarsstudenten verruimen blik arbeidsmarkt

01-02-2023

Voor eerstejaars is het nog moeilijk voor te stellen; waar kom ik later te werken? Om hun blik op de arbeidsmarkt te verruimen, brachten 71 studenten van de LiS 31 januari een bezoek aan het Technology Park Ypenburg - The Hague (TPY)

Lees verder

Nieuwe Coördinator BPV

17-01-2023

Bij de LiS zijn, in verband met het vertrek van Wim Koop als Coördinator BPV, de rollen en taken met betrekking tot de Beroepspraktijkvorming (BPV) met ingang van heden herverdeeld over de docenten Rianne Govaerts - van Beest en Thijs Pernot.

Lees verder

Werving nieuwe studenten langs ijsbaan centrum Leiden

21-12-2022

Wat een toppertje, onze student Thijs Weijermars! Via hem en zijn vader kreeg de LiS de mogelijkheid om een groot reclamebord op te hangen op de Drijvende IJsbaan in Leiden.Bedankt Thijs voor deze mooie gelegenheid! We hopen zo nog meer studenten te werven voor onze mooie opleiding. En als ze een beetje kunnen schaatsen, is dat mooi meegenomen.

Lees verder

Het nieuwe LiSsertje is uit!

13-12-2022

Onze nieuwsbrief het 'LiSsertje' is weer uit! Ben je student van de LiS, dan heb je als het goed is het LiSsertje thuis ontvangen op je deurmat. Zo niet, laat het ons weten en stuur een mail naar info@lis.nl. We wensen je veel leesplezier! 

Klik hier om het LiSsertje te downloaden

Van platenspeler tot lampenkap en werken aan je groepsopdracht

02-11-22

Lekker werken aan je eigen werkstuk of gezellig bijpraten met oud-LiSsers, het kan allemaal tijdens de Inspiratieavonden op de LiS. Afgelopen donderdag 1 november opende de LiS voor de tweede maal haar deuren om een unieke avond te creëren waarin studenten, medewerkers en alumni tussen 17.00-20.30u kunnen netwerken en ervaringen en kennis kunnen delen. 

Lees verder